Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, προϋπολογισμού 2.366.425 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την ΔΕΠΑΝΟΜ.


Η απόφαση υπεγράφη από τον Γ. Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάση Καρούντζο και εκτός από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, η απόφαση αφορά άλλα τρία έργα για την αναβάθμιση Νοσοκομείων της Κρήτης, δηλαδή εξοπλισμό των Μονάδων Νεογνών των Νοσοκομείων Χανίων και Βενιζέλειου και του Ογκολογικού τμήματος του ΠΑΓΝΗ, συνολικού προϋπολογισμού 3,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Το Νοσοκομείο Ρεθύμνου θα αποκτήσει ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο φάκελος θα κατατεθεί στη ΔΕΠΑΝΟΜ η οποία είναι αρμόδια να προχωρήσει στην προκήρυξη για τον εξοπλισμό και η εκτίμηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μοσχοβάκη είναι πως στις αρχές του επόμενου έτους ο νέος εξοπλισμός θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού θα εξοπλιστεί με νέο αξονικό τομογράφο, ακτινοσκοπικό μηχάνημα, αναπνευστήρες για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δυο μηχανήματα για υπέρηχους, για το μαιευτικό και το καρδιολογικό και άλλα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος μηχανήματα.

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου