Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κατέρρευσε το ταβάνι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου



Απο θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών, κατέρρευσε το ταβάνι

.
Η οροφή της εισόδου έσπασε σε δεκάδες κομμάτια, τα οποία προσγειώθηκαν στο χώρο υποδοχής των ασθενών και των επισκεπτών.
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς η κατάρρευση συνέβη το βράδυ. Δε θέλει κανείς να σκεφτεί τι θα είχε συμβεί αν το περιστατικό λάμβανε χώρα τις πρωινές ώρες, κατά τις οποίες το νοσοκομείο είναι γεμάτο κόσμο.
Ο άνθρωπος που έβγαλε τη φωτογραφία και είδε μπροστά στα μάτια του να έρχονται ''τα πάνω-κάτω'', έστειλε τη φωτογραφία στο cretalive, περιγράφοντας πώς έζησε αυτό που έγινε.
''Χθες το βράδυ βρισκόμουν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, στα έκτακτα και ξαφνικά κατέρρευσε όλο το ταβάνι της εισόδου μπροστά μας! Φρίκη! Αν ήταν πρωί θα θρηνούσαμε θύματα'' σημειώνει, ενώ προσθέτει ''Ελλάς το μεγαλείο σου...''
Η απάντηση του νοσοκομείου
Αποκλεισμένο παραμένει από τη 01.30 τα ξημερώματα το σημείο όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, όπως είπε στο ΣΚΑΪ Κρήτης ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Γ.Σαριδάκης. Τη στατική επάρκεια θα εξετάσουν μηχανικοί του νοσοκομείου.
Ο κ.Σαριδάκης παραδέχτηκε ότι αν το συμβάν σημειωνόταν πρωινή ώρα, θα θρηνούσαμε θύματα, καθώς το νοσοκομείο Ρεθύμνου, όντας το μοναδικό στο νομό, εξυπηρετεί 80.000 άτομα! Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχαν παρατηρηθεί ενδείξεις για αυτό που συνέβη τη νύχτα.
Την ίδια στιγμή το νοσοκομείο Ρεθύμνου παραμένει "ακέφαλο", καθώς εδώ και κάποιους μήνες, μετά τη λήξη της θητείας του διοικητή κ.Μοσχοβάκη, ο αντικαταστάτης του δεν έχει έρθει ακόμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου