Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του "Βοήθεια στο Σπίτι"για το δήμο Ρεθύμνου

Εγκρίθηκε στο σύνολό του το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για τον Δήμο Ρεθύμνου, έτσι οι 480 συνολικά ηλικιωμένοι δημότες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τη σημαντική αυτή κοινωνική δομή.



Υπενθυμίζουμε πως με αφορμή το θολό τοπίο που υπήρχε γύρω από το μέλλον του συγκεκριμένου προγράμματος είχαν υπάρξει και έντονες αντιδράσεις από τους εργαζόμενους σε αυτό που ανησυχούσαν για το εργασιακό τους μέλλον.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε υπηρεσιακά τη θετική εξέλιξη για τη συνέχιση του προγράμματος ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του.

Το Πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα σε όλη τη γεωγραφική Περιφέρεια του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα: Για τον τ. Δήμο Αρκαδίου εγκρίθηκε το

Πρόγραμμα για 65 ηλικιωμένους, για τον τ. Δήμο Ρεθύμνης για 175 άτομα, για τον τ. Δήμο Νικηφόρου Φωκά για 95, για τους Οικισμούς για 90. Για τους 75 εξυπηρετούμενους από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα κατοίκους του τ. Δήμου Λαππαίων το Πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Αγ. Βασιλείου.

Έτσι, συνολικά 480 ηλικιωμένοι του Δήμου Ρεθύμνου επί συνόλου 980 του Νομού που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών του Προγράμματος θα συνεχίσουν να δέχονται τη φροντίδα και την αγάπη των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου