Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Από το παγκάρι συντηρούν το Βενιζέλειο!

Από το παγκάρι της εκκλησίας που βρίσκεται στο νοσοκομείο πληρώνονται εδώ και μήνες υγειονομικό υλικό και αναλώσιμα όπως φάρμακα, καθετήρες, γάζες, σύριγγες, στο Βενιζέλειο!


Τα χρήματα διαχειρίζεται τριμελής επιτροπή εργαζομένων στο νοσοκομείο που γνωρίζει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε διάφορα τμήματα.

Ο ιερέας του ναού του Αγίου Σπυρίδωνα πατήρ Γεώργιος Δούσμανης, είπε στην “Π”:

“Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε. Εδώ και μήνες όλα τα χρήματα από το παγκάρι του ναού πηγαίνουν για να αγοράζουν υλικά στο νοσοκομείο όπως γάζες, ενέσεις, φάρμακα, καθετήρες κ.λπ.

Το παγκάρι δεν φθάνει για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν!”.

Οπως σημείωσε ο ιερέας, “η εκκλησία έχει χρέος να βοηθάει όπου μπορεί” και συμπλήρωσε: “Οταν μαθαίνουμε ότι στο τμήμα των καρκινοπαθών δεν υπάρχουν σύριγγες, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να προσφέρουμε τη βοήθειά μας;

Οταν γνωρίζουμε ότι υπάρχουν βαριά άρρωστοι που δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν αποκλειστική νοσοκόμα, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να τους βοηθήσουμε και να καλύψουμε εμείς τη δαπάνη;”.

Ο πατήρ Γεώργιος Δούσμανης σημείωσε ότι μετά τα Χριστούγεννα οι ανάγκες του νοσοκομείου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και η εκκλησία έχει χρέος να βοηθάει όσο έχει τη δυνατότητα στηρίζοντας τους ασθενείς συνανθρώπους μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου