Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Ρ. 21/04/2010

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ Δ.Υ.ΠΕ ΚΡΗΤΗΣ
Ανέλαβε επίσημα καθήκοντα ο διοικητής του νοσοκομείου
Ο Γ. Μοσχοβάκης μιλάει στα «Ρ.Ν.»
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 - Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΥΝΟΛΑΚΗ
Τέλος έλαβε η εκκρεμότητα με την επίσημη τοποθέτηση των νέων διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομειακά ιδρύματα της Κρήτης. Οι διοικήσεις των νοσοκομείων του νησιού ορκίστηκαν χθες το μεσημέρι ενώπιον του διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Μάνου Φραγκιαδουλάκη και του υποδιοικητή κ. Γιώργου Δελημπαλταδάκη και αναλαμβάνουν και επισήμως τα καθήκοντα τους, έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής. Έτσι, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Μοσχοβάκης μπορεί πλέον
 να περάσει από το στάδιο των αναγνωριστικών επαφών, στις ενέργειες εκείνες που θα δώσουν λύσεις στα χρόνια και άλυτα προβλήματα του νοσοκομείου του νομού μας.

Ο πρώην διευθυντής πληροφορικής της ΔΥ.ΠΕ Κρήτης, έχει φροντίσει στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε να αποκτήσει πλήρη γνώση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και όπως προέκυψε και από την προ ημερών επίσκεψη του κ. Φραγκιαδουλάκη στο Ρέθυμνο, πρωταρχικός στόχος είναι η συνέχιση των εργασιών στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.


Τι δηλώνει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου

«Πρώτο μου μέλημα, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση, είναι να αναπνεύσει το νοσοκομείο Ρεθύμνου. Να «ξεκλειδώσουμε» δηλαδή τις διαδικασίες ώστε να προχωρήσει η νέα πτέρυγα και να δει ο Ρεθεμνιώτικος λαός ένα όραμα τόσων ετών να τίθεται στη διάθεση του» είπε στα «Ρ.Ν.» ο κ. Μοσχοβάκης και συνέχισε: «Προβλήματα πάντα υπάρχουν, όμως πλέον πρέπει να ασχοληθούμε με πιο ουσιαστικά προβλήματα όπως το να ακούσουμε την κοινωνία του Ρεθύμνου. Ένα νοσοκομείο ζει και αναπνέει από την κοινωνία, αφουγκράζεται τις ανάγκες υγείας του νομού και πρέπει να ανταποκρίνεται ανά πάσα στιγμή σ’ αυτές. Αυτό θέλουμε κι εμείς, να μπορέσει το νοσοκομείο σιγά-σιγά να καλύπτει τις ανάγκες σε επίπεδο νομού». Ο νέος διοικητής εκτός από προβλήματα έχει εντοπίσει και προτερήματα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπως δηλώνει στα «Ρ.Ν.»: «Το νοσοκομείο έχει πολύ καλό στελεχιακό δυναμικό τόσο όσον αφορά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, αλλά και το διοικητικό προσωπικό. Έχει άτομα τα οποία μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν και να μεταλλάξουν την εικόνα του. Επομένως, πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να είμαστε περήφανοι για το νοσοκομείο μας».



Οι διοικητές στην υπόλοιπη Κρήτη


Στο μεταξύ, στα νοσοκομεία της υπόλοιπης Κρήτης έγιναν οι εξής τοποθετήσεις: ΠΑΓΝΗ: διοικητής κ. Νικόλαος Κοκκίνης, Βενιζέλειο-Πανάνειο Γ.Ν.Η.: διοικητής κ. Νικόλαος Κυδωνάκης, αν. διοικητής κ. Παύλος Μπαριτάκης, Γ.Ν. Χανίων «Αγ. Γεώργιος»: διοικητής κ. Χαράλαμπος Δουλγεράκης, Γ.Ν. Αγίου Νικολάου: διοικητής κ. Αλέξανδρος Μαυρικάκης, Γ.Ν.: Ιεράπετρας: διοικητής κ. Ελευθέριος Λαπιδάκης, Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης: διοικητής κ. Εμμανουήλ Μακρονικολάκης.

http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=10640&cntnt01origid=56&cntnt01returnid=39

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου