Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία για να αντιμετωπιστούν οι τραγικές ελλείψεις

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 7η ΥΠΕ Κρήτης μετά την έκκληση που απηύθυνε το Κέντρο Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σχετικά με τις μεγάλες ελλείψεις αίματος που παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα.


Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Β.Π.Γ.Ν.Η. θα βρίσκεται την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στη Λ. Κνωσού όπου στεγάζεται σήμερα η ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών Β.Γ.Ν.Η. Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται με τη συμβολή και τη συνεργασία των εργαζομένων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, της κ. Βίκυ Ιακωβή Δ/ντριας και των σπουδαστών της σχολής ΕΠΑΣ Σ. Β.Γ.Ν.Η., του Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Νίκου Κυδωνάκη, των διοικήσεων και των εργαζομένων των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας του Ηρακλείου, Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου και Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου.

Στην εθελοντική αιμοδοσία μπορεί να προσέλθει κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης που επιθυμεί να απλώσει το χέρι 5 λεπτά και να χαρίσει ζωή στον συνάνθρωπο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου