Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Χρόνια πολλά.... "Αδελφές Νοσοκόμες"!!!

Χρόνια πολλά... μας εύχεται το Υπουργείο Υγείας σε "όλες τις... Αδελφές Νοσοκόμες"


Δείτε εδώ πως αποκαλεί τους Νοσηλευτές η επίσημη σελίδα του Υπουργείου Υγείας με αφορμή την Διεθνή ημέρα του Νοσηλευτή!


Και μετά έσεις συνάδελφοι περιμένετε να αναγνωριστεί το έργο σας, από ανθρώπους που δε γνωρίζουν ότι η Νοσηλευτική είναι επιστήμη και οι Νοσηλευτές επιστήμονες-επαγγελματίες που καθημερινά δίνουν την άνιση μάχη εξαιτίας της υποστελέχωσης, εργαζόμενοι νύχτες και αργίες, χωρίς ρεπό και χωρίς να τηρείται η εργατική νομοθεσία σχετικά με την ανάπαυση και το ωράριο εργασίας, κακοπληρωμένοι και εδώ και 5 μήνες απλήρωτοι εξαιτίας ...δυσλειτουργιών όπως αναφέρει το Υπουργείο!


Απολαύστε πως αποκαλεί το Υπουργείο τους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες:


"Η Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Αδελφών Νοσοκόμων.

Η γιορτή αυτή θέλει να θυμίσει σε όλους μας την ανεκτίμητη συνεισφορά των νοσοκόμων σε κάθε κοινωνία. Η νοσηλευτική, γενικώς, θεωρείται ένα από τα πιο υποεκτιμημένα και κακοπληρωμένα επαγγέλματα.

Και λοιπόν?
Τι κάνει το Υπουργείο για να αλλάξει τα παραπάνω?
Μας κοροϊδεύει!


Υποκριτές!!!

Η 12η Μαΐου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων για να τιμήσει τη γέννηση το 1820 της Φλόρενς Ναϊτινγκέιλ, της αγγλοϊταλίδας φιλανθρώπου που θεωρείται η ιδρύτρια της σύγχρονης νοσηλευτικής."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου