Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εν αναμονή της απάντησης για τις προσλήψεις του προσωπικού στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Τη θετική απάντηση από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας περιμένει η διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για να καταφέρει να καλύψει τις τεράστιες ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού που υπάρχουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού εξαιτίας των αποχωρήσεων λόγω σύνταξης και λόγω λήξης των συμβάσεων.

Ήδη στη διάθεση της ΔΥΠΕ Κρήτης βρίσκονται όλα τα έγγραφα που είχαν ζητηθεί από την υγειονομική περιφέρεια του νησιού, τα οποία και τεκμηριώνουν αφενός την σκληρή πραγματικότητα υποστελέχωσης του ιδρύματος, ενώ συνοδεύονται και από σχετική βεβαίωση του οικονομικού τμήματος του νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζεται ότι η μισθοδοσία των 25 ατόμων που απαιτούνται γα την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του ιδρύματος.

Αν και στην περασμένη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας το θέμα τέθηκε, εν τούτοις δεν ελήφθη καμία απόφαση κάτι που αναμένεται να γίνει στη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τον τρέχοντα μήνα.
«Δεν έχει ακόμα βρεθεί άκρη για το θέμα του προσωπικού και περιμένουμε τη συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ που θα γίνει τον Δεκέμβριο να τεθεί και πάλι το θέμα. Έχουμε στείλει όλα τα έγγραφα και την μελέτη που έχουμε κάνει και αναμένουμε το πράσινο φως για να προχωρήσουμε σε προσλήψεις» δήλωσε μιλώντας στα «Ρ.Ν.» ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μοσχοβάκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου