Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σε διαθεσιμότητα ο νομίατρος Ρεθύμνου, Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
Σε διαθεσιμότητα ο νομίατρος Ρεθύμνου

http://www.rethnea.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=12085&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=39
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010
Ανεστάλη χθες με απόφαση του νομάρχη η άσκηση των καθηκόντων του διευθυντή Δημόσιας Υγείας Ρεθύμνου ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας. Η σύλληψη και παραπομπή σε δίκη του συγκεκριμένου κρατικού λειτουργού,
 αποτελεί την πάγια συζήτηση στην τοπική κοινωνία ενώ φαίνεται ότι στις αστυνομικές αρχές έχουν αρχίσει να φτάνουν πλέον κι άλλες καταγγελίες, για το ίδιο πρόσωπο, των οποίων ερευνάται η βασιμότητα.

Ο νομίατρος Ρεθύμνου, που για περισσότερα από 25 χρόνια ήταν αμετακίνητος στη θέση του, θα δικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με δυο ακόμα άτομα-ιδιώτες. Και οι τρεις κατηγορούνται για υπόθεση χρηματισμού, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία Ρεθυμνιώτη στην αστυνομία.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ανεστάλησαν τα καθήκοντα του υψηλόβαθμου δημόσιου λειτουργού, όπου αναφέρεται:

«Σήμερα το μεσημέρι, εστάλη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνου στο γραφείο του νομάρχη Ρεθύμνου έγγραφο στο οποίο ανακοινώνεται ότι ασκήθηκε κατά διευθυντή Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου ποινική δίωξη για παράβαση του άρθρου 235 Α παράγραφος 1 ΠΚ.

Αμέσως μετά την παραλαβή του εν λόγω εγγράφου κινήθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου όλες οι προβλεπόμενες από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα διαδικασίες.

Με σημερινή απόφαση του νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη (που ήδη επιδόθηκε στον ενδιαφερόμενο) ανεστάλη η άσκηση των καθηκόντων του συγκεκριμένου υπαλλήλου, μέχρι να επιληφθεί το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα».

Αναστολή καθηκόντων για τον κρατικό λειτουργό
12/06/10 της Αγγελικής Καλλέργη

http://www.goodnet.gr/index.php?id=13,36799,0,0,1,0


Την αναστολή άσκησης των καθηκόντων του διευθυντή Δημόσιας Υγείας αποφάσισε την Παρασκευή ο προϊστάμενος του, Νομάρχης Ρεθύμνου, Γιώργος Παπαδάκης, αφού παρέλαβε πρώτα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνου το έγγραφο, στο οποίο ανακοινώνεται ότι ασκήθηκε κατά του κρατικού λειτουργού ποινική δίωξη για παράβαση του άρθρου 235 Α παράγραφος 1 ΠΚ, για παθητική δωροδοκία.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, αμέσως μετά την παραλαβή του εγγράφου, κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα διαδικασίες και έτσι με απόφαση του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη, που μάλιστα επιδόθηκε άμεσα στον διευθυντή της υπηρεσίας, ανεστάλη η άσκηση των καθηκόντων του υπαλλήλου, μέχρι να επιληφθεί το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα.

Η απόφαση του Νομάρχη ήρθε ως συνέπεια της άσκησης δίωξης σε βάρος του διευθυντή της υπηρεσίας από την Εισαγγελέα Ρεθύμνου την Πέμπτη για παθητική δωροδοκία, μετά την καταγγελία που έκανε επαγγελματίας στην πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, η μηχανικός που είχε αναλάβει τη διαδικασία για την συγκέντρωση των δικαιολογητικών του πρότεινε, προκειμένου να καταφέρει να πάρει άδεια λειτουργίας για το κατάστημα του, να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον διευθυντή της υπηρεσίας. Ο καταστηματάρχης συναίνεσε, όμως στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι αξιωματικοί της οποίας ζήτησαν και τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων από την Αθήνα.

Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, ο καταστηματάρχης είπε στους αστυνομικούς ότι η μηχανικός πρότεινε να δώσει 2500 χιλιάδες ευρώ στον διευθυντή της υπηρεσίας, ώστε να φροντίσει για τη θετική γνωμάτευση, ενώ στη συνέχεια το ποσό μειώθηκε στα 1500 ευρώ. Έτσι, ξεκίνησαν διαβουλεύσεις και από την αστυνομία προσημειώθηκε το ποσό των 1000 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε το πρωί της Κυριακής στα χέρια της μηχανικού από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος πήρε τη θετική γνωμάτευση. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ποσό θα το έδινε η μηχανικός σε ένα δεύτερο άτομο, ιδιώτη, ο οποίος με τη σειρά του θα το έδινε στον διευθυντή της υπηρεσίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί παρενέβησαν αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό των 1000 ευρώ στην μηχανικό και τη συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και τον ιδιώτη, σε καφετέρια, καθώς και το διευθυντή της υπηρεσίας της ΝΑΡ το ίδιο μεσημέρι. Στο μεταξύ, αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στα αρχεία της υπηρεσίας, βρήκαν 16 φακέλους υποθέσεων έκδοσης αδειών λειτουργίας καταστημάτων, τους οποίους παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη για περαιτέρω έρευνα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Ρεθύμνου την Πέμπτη, που άσκησε διώξεις. Στον διευθυντή της υπηρεσίας άσκησε δίωξη για παθητική δωροδοκία και στους δύο ακόμα κατηγορούμενους δίωξη για συνέργεια σε παθητική δωροδοκία.

Όλοι αρνούνται τις κατηγορίες και επειδή το αδίκημα είναι πλημμελληματικού χαρακτήρα θα δικαστούν στο αυτόφωρο την προσεχή Παρασκευή.

Ο κρατικός λειτουργός υποστηρίζει πως ουδέποτε έχει χρηματιστεί για υποθέσεις της υπηρεσίας και πως και σε αυτή τη περίπτωση ούτε ζήτησε ούτε έλαβε χρήματα. Από την πλευρά της, η μηχανικός υποστηρίζει πως τα χρήματα που της έδωσε ο καταγγέλλων ήταν η νόμιμη αμοιβή της για τις υπηρεσίες που του προσέφερε, ενώ αρνείται τις κατηγορίες και ο τρίτος άνθρωπος, ο ιδιώτης που κατηγορείται ότι θα παρέδιδε, ως ο δεύτερος μεσάζων, τα χρήματα στον διευθυντή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δίωξη για ψευδή βεβαίωση ασκήθηκε και σε βάρος υπαλλήλου της εν λόγω υπηρεσίας, που κατηγορείται ότι υπέγραψε για τη θετική γνωμάτευση κατ' εντολή του διευθυντή, χωρίς να έχει γίνει η απαραίτητη αυτοψία.



Σάλος για την υπόθεση δωροδοκίας στο Ρέθυμνο
11/06/10 της Αγγελικής Καλλέργη

http://www.goodnet.gr/index.php?id=13,36768,0,0,1,0

Σάλο και έντονες συζητήσεις στην κοινωνία του Ρεθύμνου προκάλεσε χθες η είδηση για τη σύλληψη υψηλόβαθμου κρατικού λειτουργού, του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας και δύο ακόμα πολιτών, μίας πολιτικού μηχανικού και ενός ιδιώτη, για την ίδια υπόθεση μετά από καταγγελία επαγγελματία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου πριν από μία εβδομάδα περίπου.

Ο καταστηματάρχης υποστήριξε ότι η ιδιώτης πολιτική μηχανικός από την οποία είχε ζητήσει να συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά για την άδεια λειτουργίας, πρότεινε να δώσει χρηματικό ποσό στον προϊστάμενο της υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, προκειμένου να του εκδώσει άδεια για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διατηρεί, γιατί “μόνο έτσι θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία”. Σύμφωνα με την αστυνομία, η συναλλαγή θα ολοκληρωνόταν με τη μεσολάβηση και του τρίτου ατόμου, ο οποίος θα παρέδιδε τα χρήματα στον προϊστάμενο της εν λόγω υπηρεσίας.

Παράλληλα, ασκήθηκε δίωξη και σε βάρος μίας υπαλλήλου της υπηρεσίας για πλαστογραφία, ωστόσο η υπάλληλος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Την ίδια ώρα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι από την έρευνα στα αρχεία της υπηρεσίας και την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι με τον ίδιο τρόπο (παρέμβαση - εντολή του Διευθυντή και χωρίς διενέργεια αυτοψίας) είχαν εκδοθεί θετικές γνωμοδοτήσεις για δεκαέξι (16) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ρεθύμνου κατά τα έτη 2008-2010.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου και αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, καθώς το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας είναι πλημμέλημα και η δίκη στο αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 18 Ιουνίου. Οι υπόλοιπες 16 υποθέσεις διαχωρίστηκαν και θα αποτελέσουν αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έκαναν εδώ και αρκετές ημέρες οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, των λεγόμενων «αδιάφθορων».

Η υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από αρκετό καιρό υπάλληλοι της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας επισκέφθηκαν το κατάστημα του καταγγέλλοντος για τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται για την έκδοση άδειας. Διαπιστώθηκε μία έλλειψη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ότι δηλαδή ένα κριτήριο για την έκδοση της άδειας δεν πληρούνταν πλήρως. Η άδεια δεν εκδόθηκε και παραπέμφθηκε η υπόθεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή γνωμοδότησης, ενώ η προθεσμία για την έκδοση της άδειας έληγε την Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Τότε, η μηχανικός του επιχειρηματία φέρεται να του δήλωσε πως η άδειά του δεν επρόκειτο να εκδοθεί, εάν δεν φρόντιζε να δώσει στον προϊστάμενο της υπηρεσίας ένα χρηματικό ποσό για να μεριμνήσει σχετικά. Έτσι, ο καταστηματάρχης συναίνεσε να δώσει το ποσό των 2500 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, όπου ενημέρωσε αναλυτικά τον διευθυντή της υπηρεσίας, Νίκο Κουρμούλη για την υπόθεση.

Άμεσα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση και φρόντισαν να συνεννοηθούν για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, που είχε αποφασιστεί με τη μηχανικό του καταγγέλλοντα. Εξαιτίας της συμμετοχής δημοσίων υπαλλήλων στην υπόθεση ζητήθηκε η συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και κλιμάκιο Αξιωματικών ήρθε στο Ρέθυμνο για τη διερεύνηση της υπόθεσης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Όλες τις ημέρες, οι αξιωματικοί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με επικεφαλής τον διευθυντή, Νίκο Κουρμούλη, σε συνεργασία με τους “αδιάφθορους”, δεν σταμάτησαν να ασχολούνται συνεχώς με την υπόθεση, θεωρώντας ότι πρόκειται για μία ιστορία που έπρεπε να έρθει σε πέρας με επιτυχία από την υπηρεσία, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην προκύψει κάποιο “κώλυμα” στην πορεία.

Μετά από συνεννοήσεις του επιχειρηματία με την μηχανικό, το ποσό των 2500 ευρώ φέρεται να «κατέβηκε» στα 1500, με την προϋπόθεση σε πρώτη φάση να δοθεί, όπως αναφέρει η αστυνομία, το ποσό των 1000 ευρώ και σε διάστημα ενός μήνα τα υπόλοιπα 500 ευρώ. Μάλιστα, η μηχανικός φέρεται να είχε δηλώσει στον καταστηματάρχη πως και τα υπόλοιπα χρήματα έπρεπε να δοθούν στον προϊστάμενο της υπηρεσίας, διότι αυτός είχε τη δυνατότητα να ανακαλέσει αργότερα την άδεια, εάν δεν έπαιρνε το σύνολο του συμφωνηθέντος ποσού.

Έτσι, λοιπόν, οι αστυνομικοί των δύο υπηρεσιών βρίσκονταν σε συνεχή συνεννόηση με τον καταστηματάρχη, ο οποίος «συντόνιζε» δια τηλεφώνου τη διαδικασία, μιλώντας με τη μηχανικό, ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι όλες τις ημέρες οι συνομιλίες όλων των εμπλεκομένων παρακολουθούνταν, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, είχε ζητηθεί από τους “αδιάφθορους” και τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και ανάλογες άλλες υποθέσεις.

Το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, το οποίο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος παρέδωσαν στην πολιτικό μηχανικό στο γραφείο της και παρέλαβαν από αυτή φάκελο, που περιείχε εκτός των άλλων δικαιολογητικών και θετική γνωμάτευση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ρεθύμνου για το κατάστημά τους.

Εκείνη την ώρα, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τη μηχανικό, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε καφετέρια του Ρεθύμνου, όπου συνέλαβαν και τον ιδιώτη, ο οποίος φέρεται ότι θα παραλάμβανε τα χρήματα για να τα παραδώσει στον προϊστάμενο της διεύθυνσης.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στα γραφεία της υπηρεσίας μετέβησαν αστυνομικοί, που έκαναν έρευνα και διαπίστωσαν ότι ο φάκελος του καταστήματος είχε διεκπεραιωθεί από γυναίκα υπάλληλο, κατόπιν παρέμβασης του διευθυντή, που της είχε δώσει εντολή να ετοιμάσει τη θετική γνωμοδότηση, χωρίς όμως η ίδια να διενεργήσει αυτοψία, όπως είχε υποχρέωση. Η συγκεκριμένη υπάλληλος, η οποία κατηγορείται για ψευδή βεβαίωση, δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα διαπιστώθηκαν 16 ακόμα φάκελοι με θετικές γνωμοδοτήσεις, που είχαν γίνει για ανάλογες περιπτώσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ρεθύμνου τη διετία από 2008 ως 2010 και παραπέμφθηκαν από την αστυνομία στη δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση.

Από την υπηρεσία απουσίαζε εκείνη την ώρα ο διευθυντής και έτσι οι αστυνομικοί πήγαν το μεσημέρι στο σπίτι του, όπου και τον συνέλαβαν την ώρα που προσερχόταν σε αυτό.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πράγματι η συγκεκριμένη γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας διεκπεραιώθηκε κατόπιν εντολής του από την προαναφερόμενη υπάλληλο και στον εισαγγελέα Ρεθύμνου χθες το μεσημέρι επικαλέστηκε λόγους κοινωνικής ευαισθησίας. Παράλληλα, και στις καταθέσεις του στην αστυνομία, όπως επίσης και στον εισαγγελέα υποστήριξε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχει χρηματιστεί για υποθέσεις της υπηρεσίας και πως και σε αυτή τη περίπτωση ούτε ζήτησε ούτε έλαβε χρήματα για να εκδώσει την άδεια.

Η μηχανικός από την πλευρά της υποστηρίζει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της κατά την έρευνα των αστυνομικών ήταν η νόμιμη αμοιβή της για την εργασία που έκανε για τον καταστηματάρχη, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι απλά του είχε ζητηθεί από κάποιο άτομο του περιβάλλοντος του καταστηματάρχη να παρακαλέσει τον διευθυντή της υπηρεσίας, ώστε να εκδοθεί η άδεια, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συναλλαγή με χρήματα.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για παθητική δωροδοκία στον διευθυντή και για συνέργεια σε παθητική δωροδοκία στους άλλους δύο κατηγορούμενους. Πάντως, δεν αποκλείεται στην πορεία της έρευνας, και εφόσον εξετάζονται οι υπόλοιπες 16 περιπτώσεις, εάν προκύψουν στοιχεία, να ασκηθούν άλλες διώξεις.

Έτσι, λόγω του ότι η κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στο αυτόφωρο, όμως αναβλήθηκε για τις 18 Ιουνίου, προκειμένου να κληθούν και μάρτυρες.

Παπαδάκης: "Σε θέματα διαφθοράς έχουμε μηδενική ανοχή"

«Όλα στο φως σχετικά με το θέμα της διαφθοράς» ήταν το πρώτο σχόλιο του Νομάρχη Ρεθύμνου, Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας χθες και αφορούσε την υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Ο ίδιος υποστήριξε πως ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για τη σύλληψη του κρατικού λειτουργού και πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, πράγμα, που όπως είπε, τον ξάφνιασε.

«Την υπόθεση την έμαθα από τα ΜΜΕ. Όλα στο φως σχετικά με το θέμα της διαφθοράς. Σε θέματα διαφθοράς έχουμε μηδενική ανοχή. Ασφαλώς δεν είχα αντιληφθεί τίποτα και με ξάφνιασε το γεγονός».

Την είδηση σχολίασαν τόσο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης, Θανάσης Καρούντζος, όσο και ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης.
«Ως γενική αναφορά, πράγματι υπάρχει διαφθορά στη λειτουργία των υπηρεσιών και οφείλουν οι πολίτες να την καταγγέλλουν και εμείς που είμαστε υπεύθυνοι να δείχνουμε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Δεν μπορεί κανείς με αόριστες αναφορές να κάνει παρεμβάσεις σε τόσο σοβαρά θέματα. Είμαι βέβαιος ότι όσες φορές ανακύψει θέμα διαφθοράς όλοι που είμαστε υπεύθυνοι θα δείξουμε την αποφασιστικότητα και μάλιστα αυτήν την περίοδο που όλος ο κόσμος ζητάει επιτέλους οι πραγματικοί ένοχοι να πληρώνουν, γιατί δεν αντέχει να υφίσταται τις δυσμενείς επιπτώσεις μιας κακής διοίκησης και μιας διαφθοράς», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το γενικότερο φαινόμενο που υπάρχει με τη διαφθορά στον τόπο μας είναι πολύ άσχημο και δεν τιμά δημόσιους λειτουργούς να προβαίνουν σε τέτοιου είδους πράξεις. Όμως, μέσα και από τα στοιχεία του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και την ετήσια έκθεση φαίνεται πως η διαφθορά είναι σε ένα πολύ μεγάλο επίπεδο και είναι χρέος όλων των δημόσιων λειτουργών να την περιορίσουμε και να την εξαφανίσουμε ώστε η Ελλάδα να κάνει νέο ξεκίνημα», σχολίασε σε γενικό πλαίσιο ο κ. Καρούντζος, αποφεύγοντας να κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου