Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"ΧΡΥΣΟ"ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

1,5 εκ ευρώ ζητεί η εταιρία που υλοποίησε και "έτρεξε" το πρόγραμμα για την εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος στα νοσοκομεία της Κρήτης το οποίο ξεκίνησε μεν, κανονικά το 2004, ωστόσο, διεκόπη με απόφαση πρώην διοικητή της ΔΥΠΕ χωρίς όμως να καταγγελθεί η σύμβαση!

Για την ιστορία...το 2004 υπεγράφη η εν λόγω σύμβαση, εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και άρχισε να εφαρμόζεται. Σύμφωνα με τον νυν διοικητή της ΔΥΠΕ, κ. Μάνο Φραγκιαδουλάκη, για λόγους που εκείνος δεν γνωρίζει, δόθηκε εντολή για τη διακοπή εφαρμογής του συστήματος αλλά η σύμβαση δεν καταγγέλθηκε. Έτσι, λοιπόν, σήμερα η εταιρία ζητά από το ελληνικό δημόσιο το ποσό του 1,5 εκ ευρώ...!

Το θέμα απασχόλησε την Παρασκευή, ευρεία σύσκεψη υπό τον διοικητή της ΔΥΠΕ, κ. Φραγκιαδουλάκη, ο οποίος αρχικά τάσσεται υπέρ της συνέχισης εφαρμογής του πολύ σημαντικού αυτού συστήματος αλλά υπό προϋποθέσεις. Την σύσκεψη ακόμη απασχόλησαν θέματα που σχετίζονται με ελλείψεις σε προσωπικό στα νοσοκομεία του Ηρακλείου αλλά και άλλα οικονομικά ζητήματα.

http://www.cretalive.gr/posts/view/3511

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου