Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σε εξέλιξη οι ΕΔΕ σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

Η καταγγελία που έκανε νοσηλεύτρια του Βενιζελείου, από την οποία ζητήθηκε μητρώο με ονόματα ασθενών της κλινικής στην οποία εργάζεται και η οποία αρνήθηκε να τα δώσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί σοβαρές απειλές, οδήγησε στην αποκάλυψη της ιδιωτικής εταιρείας που είχαν στήσει παράνομα εργαζόμενοι σε Βενιζέλειο και ΠΕΠΑΓΝΗ, προσφέροντας υπηρεσίες κατʼ οίκον νοσηλείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται ΕΔΕ και στα δυο νοσοκομεία για την υπόθεση, ενώ με εντολή του διοικητή του ΠΕΠΑΓΝΗ Νίκου Κοκκίνη, τέθηκε σε αργία γνωστός συνδικαλιστής, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, από τον διευθυντή του οδοντιατρικού τμήματος Μάριο Φραγκάκη.

ΕΔΕ για το ίδιο θέμα κάνει στο Βενιζέλειο ο διευθυντής του διοικητικού τμήματος Φίλιππος Φιλιππίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΔΕ είχε ανατεθεί αρχικά σε άλλα πρόσωπα, τα οποία όμως... αρνήθηκαν να την διενεργήσουν, επικαλούμενοι διάφορους λόγους, αφού έχουν προσωπικές σχέσεις με τους εμπλεκόμενους στην εταιρεία.

Ο διοικητής Νίκος Κυδωνάκης, δεν ακολούθησε το παράδειγμα Κοκκίνη, θέτοντας σε διαθεσιμότητα τον νοσηλευτή που εμπλέκεται στην ιδιωτική εταιρεία, αφού θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου