Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμα υπολογισμού μισθού με το νέο μισθολόγιο

Υπολογίστε το μισθό σας με το νέο μισθολόγιο μετά τις τροποποιήσεις στο κείμενο του νόμου.Επειδή κάποια πράγματα άλλαξαν σε σχέση με το σχέδιο νόμου,παλαιότερα προγράμματα μπορεί να κάνουν λάθος τους υπολογισμούς.

Υπολογίστε το νέο σας μισθό εδώ.

26 σχόλια:

  1. ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΕ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
      ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ 1.009,44€/ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΌ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
      ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 410 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ
      ΕΠΙΔΩΜΑ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ 200Ε/ΜΗΝΑ
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΕ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
      ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ 1.249,60€/ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΌ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
      ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 402,42€ ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ
      ΕΠΙΔΩΜΑ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ 196,94/ΜΗΝΑ
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

      Διαγραφή
  3. Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013!! ειμαστε πολυ μπροστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια ανοιξτε το προγραμμα και υπολογιστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Eimai dimosios ypallilos sto nosokomeio k allazw posto k paw se posto poy 8a kanw mono nyxta. Diladi 8a exw 22 nysteria ton mina. 8elw na sas rwtisw ean gnwrizetai pws 8a polirwnoyme k poso k an plirwnwmai ola ta nysteria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι νοσηλεύτρια ΠΕ διορισμένη σε Νοσοκομείο στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2011. Έχω αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης που υπηρετώ. Σύμφωνα με το νόμο 4024 όποιος ΠΕ με μεταπτυχιακό διορίζεται μετά την εφαρμογή του νόμου δηλαδή μετά την 1/11/2011 εντάσεται κατευθείαν στον Ε βαθμό σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.4024, ενώ όποιος διορίστηκε πριν την εφαρμογή του νόμου κατατάσσεται στον ΣΤ βαθμό και πρέπει να έχει τρία χρόνια στον ΣΤ για να ενταχθεί στη συνέχεια στον Ε. Σύμφωνα όμως με το άρθρο 28 του ίδιου Νόμου λόγω του μεταπτυχιακού αφαιρούνται δύο έτη και επομένως πρέπει να παραμείνει στον ΣΤ βαθμό για ένα περίπου χρόνο αν έχει διοριστεί λίγο πριν την εφαρμογή του Νόμου. Συμπερασματικά λοιπόν αυτός που διορίζεται με μεταπτυχιακό μία μέρα μετά την εφαρμογή του νόμου πηγαίνει κατευθείαν στον Ε βαθμό ενώ αυτός που διορίστηκε μία μέρα πριν θα περιμένει ένα χρόνο. Τα συμπεράσματα δικά σας.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διευκρινίσεις για την κατάταξη των υπηρετούντων υπαλλήλων στους βαθμούς βάσει των μεταβατικών διατάξεων (άρθρο 28) του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α’/ 27-10-2011)http://nosileutikiparemuasi.blogspot.com/2012/02/28-40242011-226-27-10-2011.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας, διορίστηκα το 2002 σαν ΔΕ αδελφών νοσοκόμων πήρα το πτυχίο τον Οκτώβριο του 2009 έγινε η μεταταξη μου με πολύ κόπο και βασανα το ΦΕΚ λέει ότι είμαι στο βαθμο που κατέχω δηλαδή τον Ε αλλά δεν ξέρω μετά απο 9 χρονια μου ειπαν πως θα παω σε βαθμό σαν να ήμουν 9 χρονια ΤΕ αν ι΄χύει αυτό θα πρεπει να παω στο Δ δεν ξέρω τι γίνεται και δεν ξέρουν και απο το νοσοκομείο να μου πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεία σας. Είμαι νοσηλεύτρια ΔΕ και διορίστηκα πρίν από πέντε χρόνια περίπου. Είμαι άγαμη χωρίς παιδιά και φυσικά πολύ χαμηλόμισθη. Μπορείτε να μου πείτε , πόσο στ'αλήθεια θα διαμορφοθεί τελικά ο μισθός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημερα,
    Περιμενω τον διορισμο μου σς δημοσιο νοσοκομειο.Εσεις που δουλευετε ως νοσηλευτες ΤΕ στο δημοσιο και πληρωθηκατε με το ενιαιο μισθολογιο, ο μισθος σας ειναι τοσος οσος λεει το προγραμμα το Κυριου Κιουρτσιδη ή υπαρχουν αυξομοιωσεις?Και αν υπαρχουν διαφορες ποσο ειναι?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα

    Πτυχιούχος ΤΕΙ βρεφονηπιοκόμίας με 7 χρόνια εργασίας 5ωρη και 5νθημερη εργασία τί μισθό πρέπει να παίρνει (καθαρό όχι μεικτό);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειμαι δε νοσηλευτρια ιδαχ στο κεελπνο 17 ετη με 2παιδια δε μου δινουν ανθυειγινο τι μισθο πρεπει να παρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα σας, προσωπικο του κλάδου ΠΕ με 4ωρη απασχοληση σε δημο, χωρις προηγούμενη εμπειρί, έγγαμος με ένα παιδί και πτυχίο, τι μισθό παίρνει? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπέρα σας, είμαι βρεφονηπιοκόμος με προυπηρεσία 6 χρόνια πριν το διορισμό και 4 χρόνια στο δημόσιο διορισμένη. Έχω 3 παιδιά. πείτε μου σας παρακαλώ πόσα χρήματα καθαρά δικαιούμαι και σε ποιο βαθμό και κλιμάκιο βρίσκομαι. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ Τ.Ε ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ .... ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ΄΄΄ΗΛΙΚΙΑ 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΩΣ ΔΕ ΤΗΝ 16-08-2004, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΕΙ ΤΗΝ 10-05-2012 ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΦΕΚ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕ ΣΕ ΤΕ ΤΗΝ 24-10-14. ΣΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΠΑΙΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νοσηλευτρια τε χωρις προυπηρεσια σε ιδιώτικη κλινικη αποκατασταση και αποθεραπειας! Τ μισθος προβλεται.,??

    ΑπάντησηΔιαγραφή