Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σε αργία τέθηκε και ο δεύτερος νοσηλευτής από τη διοίκηση του Βενιζελείου

Σε προσωρινή αργία τέθηκε χθες με απόφαση του διοικητή του Βενιζελείου Νίκου Κυδωνάκη και ο δεύτερος νοσηλευτής του ΕΣΥ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της ιδιωτικής εταιρείας που πρόσφερε υπηρεσίες κατʼ οίκον νοσηλείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κυδωνάκη, νεότερα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, τον οδήγησαν σʼ αυτή την απόφαση περίπου μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διοικητή του ΠΕΠΑΓΝΗ Νίκου Κοκκίνη, να θέσει σε αργία για την ίδια υπόθεση, υπάλληλο που εργάζεται στη νοσηλευτική υπηρεσία και είναι γνωστός συνδικαλιστής, μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι και στα δυο νοσοκομεία, γίνονται δύο Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις, με εντολή της ΔΥΠΕ, προκειμένου να διερευνηθεί ο βαθμός και η έκταση παράνομης εμπλοκής προσωπικού των δυο νοσοκομείων, σε ιδιωτική εταιρεία που φέρει την επωνυμία “Κέντρο Νοσηλευτικής Υποστήριξης ΕΠΕ Κρήτης”.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όπως λένε οι πληροφορίες, μετά την καταγγελία νοσηλεύτριας ότι δέχθηκε απειλές γιατί αρνήθηκε να δώσει μητρώα ασθενών στους συναδέλφους της που είχαν στήσει και λειτουργούσαν την ιδιωτική εταιρεία νοσηλείας στο σπίτι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου