Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Λοβέρδος προς διοικητές νοσοκομείων: «Στα χέρια σας η τύχη της 4ης δόσης»

Σαφές μήνυμα προς τους διοικητές των νοσοκομείων έστειλε σήμερα ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, για περιστολή των δαπανών και επίτευξη των στόχων ακριβώς όπως προβλέπει το Μνημόνιο.


«Δίνουμε αγώνα για την τέταρτη δόση του δανείου. Εάν δεν τα καταφέρετε θα πληρώσει πάλι ο Ελληνας φορολογούμενος» είπε μιλώντας στους διοικητές ο υπουργός Υγείας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε λήψη νέων μέτρων.

Πάντως σύμφωνα με την πρώτη εικόνα και όσα προυσίασαν οι διοικητές των υγιειονομικών περιφερερειών Ελλάδας φαίνεται να έχουν πετύχει σημαντική περιστολή των δαπανών το 2010, ωστόσο τα στοιχεία που ανακοίνωσαν δεν έχουν πιστοποιηθεί στο υπουργείο - ενέργεια που θα λάβει χώρα στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Ανδρεας Λοβέρδος ενημέρωσε τους διοικητές ότι τη φετιννή χρονιά θα δίνουν αναφορά κάθε μήνα και πρόβλεψη για τον επόμενο ενώ εκτός απο το οικονομικό θα πρέπει να ενημερώνουν τον πρωθυπουργό και για την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας.

«Όποιος δεν μπορεί να τα καταφέρει καλό θα ήταν να μου το πεί και όχι να φανεί εκ του αποτελέσματος» προειδοποίησε τους διοικητές ο υπουργός Υγείας

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου