Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ερώτηση Σκραφνάκη για το τμήμα νεογνών του Βενιζελείου


Η Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την άμεση πρόσληψη γιατρού στο τμήμα Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου.


Στην ερώτηση αναφέρει: Σε οριακό σημείο βρίσκεται η λειτουργία του Τμήματος Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που κινδυνεύει ακόμη και με λουκέτο, αν δεν ενταχθεί άμεσα στην ομάδα ένας ακόμη γιατρός, για να μπορέσουν να καλυφθούν οι εφημερίες στο συγκεκριμένο τμήμα. Από τον περασμένο Νοέμβριο στην Μονάδα Νεογνών εργάζονται μόνο 3 επιμελητές, αφού οι 2 επιπλέον γιατροί που εργάζονταν στο τμήμα έφυγαν, λόγω προβλήματος υγείας. Επειδή μέχρι και σήμερα η μονάδα που νοσηλεύει 20-25 παιδιά με διάφορα προβλήματα υγείας, εφημερεύει με τεράστια προβλήματα, αφού ένας μόνο γιατρός στην εφημερία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της μονάδας. Επειδή η άμεση πρόσληψη ενός ακόμη γιατρού στη μονάδα, που ουσιαστικά βρίσκεται σε συνεχή εφημερία, θα λύσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ερωτάται ο κος Υπουργός Πότε θα γίνει η πρόσληψη ενός ακόμη γιατρού, για το τμήμα των Νεογνών, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να λειτουργεί σωστά η μονάδα νεογνών, που νοσηλεύει καθημερινά 20-25 παιδιά;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου