Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Διάβημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Μετά τη Ρόδο...
Μια χαρά το πάνε και στην Ιεράπετρα!
Να δούμε πότε θα αφυπνιστούμε και στο Ρέθυμνο...

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ιεράπετρας απηύθυνε την ακόλουθη επιστολή στον πρωθυπουργό, στον υπουργό Υγείας, στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και στον διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης:

«Ο Διοικητής και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου - Κ.Υ. Ιεράπετρας είμαστε υποχρεωμένοι να σας διαβιβάσουμε την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή μας.


Σαν χρηστά μέλη της Τοπικής Κοινωνίας, επιλεχθήκαμε για να φροντίσουμε την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου και την πρόοδό του.

Γινόμαστε όμως μάρτυρες μεθοδευμένης υποβάθμισης και υπόλογοι στους φίλους και στον εαυτό μας.

Θεωρούμε ότι ο εγκριθείς Προϋπολογισμός ισοδυναμεί με τη λειτουργία ενός κακής ποιότητας Πανδοχείου και είναι απαγορευτικός για παροχή Ιατρικών - Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

Γι' αυτό σας παρακαλούμε θερμά, να επανεξετάσετε την στάση του Υπουργείου απέναντι στο Νοσοκομείο μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σάς καταθέσουμε κάθε στοιχείο που υποστηρίζει την ανάγκη της πλήρους λειτουργίας του.

Σάς ενημερώνουμε ότι κλιμακώνεται λαϊκή οργή με κινητοποιήσεις (γίνεται συλλογή υπογραφών, στις 25-01-2011 ημέρα Τρίτη κλείνουν τα καταστήματα και γίνεται πορεία στην Περιφέρεια), με συνέπειες που δεν γνωρίζουμε.

Μην μας ζητήσετε να γίνουμε συνένοχοι της υποβάθμισης του Νοσοκομείου απέναντι στους συντοπίτες μας.

Με την ελπίδα ότι θα υπάρξει αναθεώρηση και προσαρμογή χωρίς να χρειασθεί να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, αναμένουμε τη δική σας απάντηση».

Την επιστολή υπογράφουν ο Διοικητής - Πρόεδρος Ελευθ. Λαπιδάκης, ο Αντιπρόεδρος Γεώργ. Αλεξομανωλάκης και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου