Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κόβουν την πίστωση στις εξετάσεις οι συμβεβλημένοι Γιατροί και τα εργαστήρια

Οι συμβεβλημένοι γιατροί και τα εργαστήρια ανακοίνωσαν πως από τις 16 Μαΐου αναστέλλουν τη διενέργεια εξετάσεων με πίστωση σε ασφαλισμένους 10 Ταμείων λόγω ανεξόφλητων οφειλών του 2010.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον χώρο της Υγείας. Οι ιδιώτες εργαστηριακοί γιατροί διακόπτουν από τις 16 Μαΐου τη διενέργεια εξετάσεων με πίστωση στους ασφαλισμένους δέκα Ταμείων που τους οφείλουν χρήματα από το 2010. Την απόφαση έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ), η οποία καλύπτει συνδικαλιστικά τα διαγνωστικά κέντρα, εργαστηριακούς γιατρούς, βιοπαθολόγους, κυτταρολόγους, πυρηνικούς γιατρούς και ακτινολόγους.
Οι συμβεβλημένοι γιατροί και τα εργαστήρια αναστέλλουν την επί πιστώσει εφαρμογή των συμβάσεων που έχουν με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς οι οποίοι καθυστερούν έως και ένα χρόνο να εξοφλήσουν εξετάσεις των ασφαλισμένων τους.

Πρόκειται για τα Ταμεία: ΟΠΑΔ (τομέας ΤΥΔΚΥ), ΟΑΕΕ, ΕΤΑΠ - ΜΜΕ (τομέας ΤΣΕΥΠ), ΕΤΑΑ (τομέας Νομικών και ΤΣΑΥ) και πέντε τομείς του ΤΑΥΕΚΩ (ΤΑΠΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑ - τραπεζών, ΤΑΠΗΣΑΠ, ΤΑΠΕΤΕ και ΔΕΗ).

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου