Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ θα λειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες

Η Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ θα λειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες σύμφωνα με απάντηση του υπουργού Α. Λοβέρδου στον βουλευτή Μ. Στρατάκη.


Ο υπουργός μεταξύ άλλων σημειώνει: 

“H νοσηλευτική κίνηση των Μονάδων που συγκροτούν αναφερόμενη Πανεπιστημιακή Κλινική (Θωρακοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική) παρουσίασαν κατά το έτος 2009 συνολική ανάπτυξη 28 κλινών και συνολικό αριθμό νοσηλευθέντων για το ίδιο χρονικό διάστημα περίπου 1370 άτομα.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ έχουν περαιωθεί ήδη τα έργα που αφορούν την προσθήκη 4ου ορόφου και την προμήθεια-εγκατάσταση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (τα οποία έχουν παραληφθεί), καθώς και η επέκταση υποσταθμού για τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Από την Ιατρική Σχολή έχει επιλεγεί Δ/ντής Καρδιοχειρουργικής, του οποίου η πρόσληψη εκκρεμεί στο Υπουργείο Παιδείας και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Βρίσκεται επίσης σε εκκρεμότητα η πρόσληψη 40 περίπου νοσηλευτών.

Το νέο τμήμα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου αναμένεται να λειρουργήσει τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με γραπτή ενημέρωση από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.

ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου