Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Υπουργικη απόφαση Λοβέρδου για 8ωρο στους φορείς του υπ υγείας

Επισήμως πλέον, με υπουργική απόφαση στο προσωπικό των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας καθιερώνεται το 8ωρο και η εβδομάδα των 40 ωρών, πλην των ιατρών του ΕΣΥ και των κλάδων που τα ωράρια τους υπάγονται σε ειδικές διατάξεις (πχ εργαζόμενοι στα τμήματα ιοντιζουσών ακτινοβολιών). Για τους τελευταίους όμως δεν μένει ανέπαφο τελικά το ωράριο των 6,5 ωρών ημερησίως που είχε καθοριστεί για τελευταία φορά με την με αριθμό 890/29-12-92 (ΦΕΚ 768/Β/31-12-92) απόφαση του Υπουργού Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς με την τελευταία απόφαση του Λοβέρδου αυξάνει κατά μισή ώρα το ημερήσιο ωράριο εργασίας τους και διαμορφώνεται πλέον σε 7ωρες ημερησίως και 35 ώρες την εβδομάδα.

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ?ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΝΕΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 7,5 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε πολλά νοσοκομεία της επαρχίας μα αποφάσεις των διοικητών από τον Ιούλιο κάνουμε 8 άρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι θα ήθελα να μάθω τη συμβαίνει στα άλλα νοσοκομεία ή τι ισχύει νομικά για το εξουθενωτικό ωράριο εργασίας μας (απόγευμα πρωί και νύχτα συνεχόμενα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ 40 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ? ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή