Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η ΔΕΠΑΝΟΜ "τρέχει" το έργο της επέκτασης του Νοσοκομείου

15/07/10
Eντός του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει – οριστικά πια - το έργο ολοκλήρωσης της επέκτασης του Νοσοκομείου. Από το Δ.Σ. της ΔΕΠΑΝΟΜ εγκρίθηκε προχθές ο ανακεφαλαιωτικός πίνακας των συμπληρωματικών εργασιών και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο γι’ αυτές τις εργασίες.
Το έργο σκοπιμότητας έχει εγκριθεί από το υπουργείο υγείας και το ποσό που απαιτείται – περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ – είναι εγγεγραμμένο στη ΣΑΕ του υπουργείου Οικονομίας, επομένως θεωρείται εξασφαλισμένο, όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑΝΟΜ, κ. Γιάννης Φωτάκης.
«Αγκάθι» παραμένει το θέμα του ιατρικού εξοπλισμού για την επέκταση, παρά
το γεγονός ότι η λίστα έχει καταρτιστεί εδώ και καιρό από τη Διοίκηση. Σύμφωνα με τον κ. Φωτάκη όμως, έχει «μπλοκάρει» στην ΥΠΕ Κρήτης από την οποία αναμένεται η έγκριση. Εκφράζει όμως την αισιοδοξία του ότι ακόμη και σήμερα, μετά τις επαφές που είχε με την ΥΠΕ θα σταλεί η απόφαση στη ΔΕΠΑΝΟΜ.
Πάντως ο χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών της επέκτασης είναι το τέλος του έτους, αν βέβαια ξεκινήσουν στο πλαίσιο που θέτει η ΔΕΠΑΝΟΜ.
Το κτήριο της επέκτασης παραμένει φάντασμα επί πολλά χρόνια με τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε χώρους να είναι τεράστιες, ειδικά για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.


http://www.goodnet.gr/index.php?id=13,37828,0,0,1,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου