Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ψάχνουν σύμβουλο για τα κονδύλια της ΔΥΠΕ Κρήτης

Είδαν και απόειδαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ στον τομέα της Υγείας και παίρνουν σύμβουλο υποστήριξης της... ΔΥΠΕ Κρήτης!

Η δυνατότητα που δίνει ο νόμος για την πρόσληψη συμβούλων δεν είχε αξιοποιηθεί και τώρα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση υπό τον κ. Καρούντζο προσπαθεί έστω και στο... παρά πέντε να σώσει την κατάστση.


Ο κ. Καρούντζος ως πολιτικός προϊστάμενος της Αρχής Διαχείρισης προκήρυξε τη θέση του συμβούλου ο οποίος (το γραφείο δηλαδή) θα έχει αμοιβή 70.000 ευρώ για 9 μήνες.

Στη διαδικασία καθορίζεται:

Το πλαίσιο ανάθεσης καθορίζεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΠΔ 4/2002, “Εκτέλεση ενεργειών Τεχνικής Βοήθειας-Στήριξης και διαχείριση των αντίστοιχων πόρων”.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη κατηγορία υπηρεσιών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 70.000 ευρώ (εβδομήντα χιλιάδες ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του ΠΔΕ, ΣΑΕΠ 002/8, κωδικός 2010ΕΠ00280012.

Η διάρκεια του έργου καθορίζεται σε 9 μήνες από την υπογραφή σχετικής σύμβασης.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του άξονα 11. “Τεχνική υποστήριξη Εφαρμογής-Αμιγούς Στόχου Σύγκλισης Κρήτης-Βορείου Αιγαίου” του ΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013.

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων-προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011.

Οι προσφορές υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κρήτης στη διεύθυνση Δουκός Μποφώρ 7, 2ος όροφος, Τ.Κ. 71202 Ηράκλειο, τις ώρες 09.00-15.00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προσφορές είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία υποβολής την ημερομηνία αποστολής.

Πληροφορίες κ. Γ. Ανδρουλάκη, τηλ. 2813404502, e-mail georandr@mou.gr.

Η τελική επιλογή του αναδόχου θα γίνει, με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ύστερα από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών”.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου