Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Έρευνες στα νοσοκομεία του Ηρακλείου

Τη διερεύνηση της σχέσης εργαζομένων στα νοσοκομεία του Ηρακλείου με ιδιωτική εταιρεία που διακινεί ιατρικό υλικό, ζητά ο διευθυντής της 7ης ΥΠΕΚ Μάνος Φραγκιαδουλάκης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η υγειονομική περιφέρεια αναφέρονται τα εξής:

"Ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μ. Φραγκιαδουλάκης, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους και όλα όσα έχουν προκύψει από τις σχετικές έρευνες των νοσοκομείων, με έγγραφο του σήμερα ζητά από τους Διοικητές των δύο νοσοκομείων του Ηρακλείου, ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, όπως διερευνήσουν άμεσα, ενημερώνοντας παράλληλα τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ., για το βαθμό και την έκταση παράνομης εμπλοκής προσωπικού των δυο νοσοκομείων σε ιδιωτική εταιρεία που φέρει την επωνυμία: 'Κέντρο Νοσηλευτικής Υποστήριξης Κρήτης ΕΠΕ'."

Σε αργία υπάλληλος στο ΠΑΓΝΗ

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ προχώρησε στην παύση διοικητικού υπαλλήλου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομων συναλλαγών με ιδιωτική εταιρία ιατρικού υλικού.

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και επισημάνθηκε ότι μετά το πόρισμα της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί, οι ποινές θα είναι αυστηρές σε όσους εμπλέκονται στο παράνομο κύκλωμα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου