Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Απέκλεισαν το Διοικητή και τα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου Άρτας οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου

Άρτα 17/9/2012

Δελτίο Τύπου

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας του, βρίσκονται από τις 6/9/2012 σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους που αφορά το σύνολο των οφειλών από το Γενάρη του 2012.





Το νοσοκομείο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας αντιμετωπίζοντας μόνο τα έκτακτα περιστατικά και οι εργαζόμενοι καθημερινά συγκεντρώνονται στην είσοδο του νοσοκομείου από τις 8:00 το πρωί, διεκδικώντας την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου με επάρκεια σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό.



Σήμερα κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης το Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου, με απόφαση των εργαζόμενων έγινε παρέμβαση και ζητήθηκε η άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων και η άμεση επιχορήγηση του νοσοκομείου για την προμήθεια υλικών.



Σε επαφές του Διοικητή, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και του σωματείου εργαζομένων με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας όχι μόνο δεν βρέθηκε καμία λύση αλλά υπήρχε και προκλητική προφορική οδηγία για κλείσιμο του Νοσοκομείου.



Ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι εργαζόμενοι παραμένουν στον χώρο της Διοίκησης, αποκλείοντας τον Διοικητή και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απαιτώντας άμεση λύση.




Καλούμε όλους τους υγειονομικούς, συνδικαλιστικούς, πολιτικούς, επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και του Νομού, να δηλώσουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους.



Καλούμε τους πολίτες σε κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου έτσι ώστε να αποτραπούν οι πολιτικές που οδηγούν στο κλείσιμο του Νοσοκομείου της Άρτας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων

ΠΗΓΗ  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου