Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Εγκύκλιος για αποσπάσεις και μετατάξεις Νοσηλευτικού προσωπικού

Αποσπάσεις-μετατάξεις Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.
Δείτε την εγκύκλιο του υπουργείου υγείας εδώ

5 σχόλια:

  1. Μόνο για τις αμοιβαίες ισχύει το παρόν, γνωρίζει κάποιος τι θα γινει με τις μετατάξεις σε ανώτερη κατηγορία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ

      Διαγραφή
  2. Ως πότε οι Νοσηλευτές θα λογίζονται πολίτες Β Κατηγορίας.Επικαλούνται διαρκώς έκτακτες ανάγκες και έχουν πλέον χάσει και οι λέξεις την αξία τους Από το 2007 είναι η τρίτη φορά που Υπουργός στερεί από τους Νοσηλευτές στοιχειώδη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, όπως αυτό της αρχής της ισότητας, παραβιάζοντας ταυτόχρονα το πνεύμα του νομοθέτη που προβλέπει ότι η μετάταξη αποτελεί επιβράβευση των υπαλλήλων που εργάζονται σκληρά και ταυτόχρονα σπουδάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ Υ10β/Γ.Π. οικ.91299/20-09-2012 ΕΓΓΡΑΦΟ << ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ >> ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ?
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή