Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αυτή είναι η Ελλάδα.

Αυτή είναι η Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πώς και πόσο ξένοι και ντόπιοι "σωτήρες" μας συκοφαντούν και  εργάζονται για να μας αλλάξουν πρόσωπο.




Θα τους αφήσουμε να μας "σώσουν"?



Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα, που "τάχα" πάει για φούντο.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!...

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης και της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία...

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 και πλέον ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, Ελλαδίτες Έλληνες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία (Αυτό που το πάτε ? / Γιατί ρε παιδιά εκεί ?)... και έχουμε και τους περισσότερους, ελληνικής καταγωγής, καθηγητές στα Αμερικανικά πανεπιστήμια...

4. Δεχόμαστε 16.000.000 και πλέον τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία, παρ' όλα τα όσα κάποιοι καλοθελητές, μας καταμαρτυρούν...

5. Έχουμε πέντε ναυπηγεία, από τα οποία τα δυο κατασκευάζουν σχεδόν κάθε είδους πλοίο.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία, είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι σε υδρομαγνησίτη, 1οι σε περλίτη (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόνοι), 1οι σε χρωμίτη, 1οι σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Τα Νατοϊκά τεστ λένε ότι έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, από πλευράς χειρισμών, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), το ίδιο λέγεται και για το Πολεμικό μας Ναυτικό, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο/υγραέριο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Πρόσφατα οι Καταριανοί, υπέγραψαν σύμβαση με την κυβέρνηση για εξόρυξη, ύψους 1.2 δις ευρώ... Ο χρυσός που έχουμε εκεί, (στην Μακεδονία και την Θράκη) είναι τα 3τα μεγαλύτερα κοιτάσματα της Ευρώπης.

Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας νοτίως της Κρήτης λέγεται ότι είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) κατά το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

Και δεν μιλήσαμε για τα κοιτάσματα ουρανίου (τρισεκατομμυρίων ευρώ) και άλλων στρατηγικής σημασίας μετάλλων και συστατικών, που βεβαίως και τα επιβουλεύονται, βόρειοι και ανατολικοί γείτονές μας.

Αυτή την Χώρα λοιπόν, κάποια λαμόγια, πάνε σήμερα - αύριο να την ξεπουλήσουν, υποθηκεύσουν, καταταλαιπωρήσουν στον αιώνα..., για περίπου 340 δις ???


2 σχόλια:

  1. Αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο πλουτο καλα παμε,μα δεν αρκει μονος του.
    κατι λειπει απο τη συνταγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή